سئوی سایت

امروزه واژه سئوی سایت را بسیار شنیده اید و این سوال در ذهن تان ایجاد شده است که سئو سایت چیست ؟ در این مقاله قصد داریم درباره سئو وب سایت بپردازیم.

SEO مخفف واژه Search Engine Optimization به معنای بهینه سازی موتورهای جستجو می باشد.

سئو در واقع مجموعه ای از روش ها برای بهبود رویت و ارتباط وب سایت در نتایج جستجو در گوگل می باشد تا وب سایت به رتبه بندی بالایی برسد. شاید به نظر برسد که سئو سایت کار آسانی می باشد در حالی که چنین نبوده و نیازمند دانش زیاد و علم و صبر می باشد. موتورهای جستجو به طور مرتب در حال آپدیت کردن و بروز کردن الگوریتم های شان می باشند به همین علت وظیفه مهندسین سئو است که اطلاعات خود را مرتب بروز رسانی کنند.

سئوی سایت

سئو کار کیست؟

سئوی سایت یا بهینه سازی سایت یکی از فعالیت های مهمی می باشد که توسط سئو کار انجام می شود و پزشکان و صنعت گرانی که می خواهند وب سایت شان در جستجو در رتبه اول گوگل قرار گیرد، بهتر است وب سایت خود را به آن ها بسپارند.

اوایل شروع سئوی سایت

اولین موتورهای جستجو کار خود را از سال 1990 آغاز کرده و از محبوب ترین آن ها می توان به  Alta vista ،   Infoseek و Yahoo اشاره کرد. در آن اوایل مردم موتورهای جستجو را به عنوان یک فهرست لیست شده می دانستند و سئوی اولیه طبق حروف الفبا لیست می شد.

با پیشرفت مداوم اینترنت و موتورهای جستجو جدیدتری به وجود آمدند که دارای الگوریتم های رتبه بندی پیچیده تری بودند. با توسعه رتبه بندی صفحات توسط موتورهای جستجو ، مهندسین سئوکار به دنبال راه های جدیدی برای تاثیرپذیری در رتبه بندی این موتورها با استفاده از روش های اخلاقی و غیر اخلاقی روی آوردند.

اهداف سئوی سایت چیست؟

  • هدف سئو کمک به وب سایت ها برای به دست آوردن رتبه بالاتر در جستجوهای طبیعی و افزایش ارتباط بین صفحات و کلمات کلیدی وارد شده توسط کاربر می باشد.
  • قابل ذکر است زمان ، بزرگترین سرمایه گذاری اولیه برای بهینه سازی وب سایت یا یک صفحه می باشد.
  • سئو سایت باعث بهتر دیده شدن وب سایت توسط کاربران می باشد.
  • سئوی سایت باعث برند سازی می شود.
  • سبب افزایش ترافیک سایت می شود.
  • باعث افزایش فروش برای سایت های صنعتی و فروشگاهی و افزایش بیمار برای پزشکان می شود.
  • بهترین و موثرترین ابزار برای تبلیغات می باشد.

در سئوی سایت به چه مواردی باید توجه کرد؟

  1. در سئوي باید به بهبود ساختار وب سایت توجه کرد.
  2. کلمات کلیدی و برچسب ها به درستی انتخاب شود.
  3. کلمه کلیدی در URL وجود داشته باشد.
  4. بهینه سازی کدهای سایت طراحی شده.
  5. تولید محتوا به خوبی انجام شده و در سایت درج شود.
  6. لینک های داخلی و خارجی درست انتخاب شود.

مراحل سئوی وب سایت به شرح ذیل می باشد :

بهینه کردن آدرس سایت

از جمله مهم ترین مسائلی که گوگل به آن توجه ویژه ای می نماید آدرس صفحات سایت است. هر چه ادرس وب سایت کوتاه تر ، خواناتر و مرتبط تر با موضوع باشد تاثیر بیشتری خواهد داشت.

انتخاب کلمات کلیدی و استفاده از آن ها در درون سایت

انتخاب کلمه کلیدی برای یک سایت بسیار حائز اهمیت می باشد چرا که با انتخاب آن ها می توان مشخص نمود که این سایت مربوط به چه موضوعی بوده و چه نوع خدماتی را ارائه می کند.

کارشناسان سئو با استفاده از ابزارهای مخصوصی مانند google adwords و غیره کلمات کلیدی خود را انتخاب می کنند. همچنین قابل ذکر است در انتخاب کلمات کلیدی ، آن هایی را انتخاب کنید که مردم بیشتر در گوگل جستجو می کنند.

با انتخاب کلمات کلیدی درست می توانید در جستجو ها دیده شوید و کاربران به این ترتیب وارد سایت شما شوند وترافیک سایت تان افزایش یابد.

بهینه سازی عنوان سئو

عنوان سئو چیست؟ عنوان سئو همان عبارتی است که در نتایج جستجو دیده می شود و اغلب کاربران با خواندن آن وارد یک سایت می شوند. در این مورد توجه داشته باشید حدالمقدور کلمات کلیدی هدف را در ابتدای عنوان سئو قرار دهید و پس از ان سایر و موارد را د رادامه آن ذکر کنید.

عنوان سئو بهتر است کمتر از 55 کارکتر باشد. عنوان سئو را در داخل تگ h1 بگذارید. زیر تیترها به غیر از عنوان اصلی را در تگ h3 قرار دهید و سعی کنید از کلمات هدف در آن ها استفاده نمایید.

بهینه سازی انکرتکست ها

انکرتکست های همان لینک هایی است که در مطالب سایت داده می شود. سعی کنید به کلمات کلیدی لینک دهید. لینک هایی که انتخاب می کنید باید مرتبط با موضوع آن صفحه باشد. سعی کنید برای لینک هایی که انتخاب می کنید استراتژی خاصی داشته باشید. در هر مطلبی که می سازید سعی کنید به دو الی پنج کلمه لینک بدهید.

سئوی سایت

بهینه سازی متا description

متا توضیحات بخشی است که برای توضیح مطلب موجود در سایت قرار داده می شود و در هنگام جستجو در گوگل نمایش داده می شود. با مطالعه این بخش افراد می توانند از مضمون مطلب درون سایت مطلع شوند و بر روی آن کلیک نمایند.

چگالی کلمات

سعی کنید در صد کلمه اول شروع مطالب وب سایت تان از کلمات کلیدی استفاده کنید و در ادامه مقاله نیز کلمات را در کل متن توزیع نمایید به گونه ای که هم گوگل منظور شما را متوجه شود و هم لطمه ای به مضمون محتوا وارد نشود.

تهیه مطالب با کیفیت

گوگل به سایت هایی که مطالب با کیفیت دارند رتبه ویژه ای می دهد بنابراین سعی کنید مطالب مفید و مرتبط با سایت تهیه نمایید. به این نکته توجه داشته باشید که محتواهای بلند رابطه مستقیمی با به دست آوردن رتبه خوب در گوگل دارد.

انواع سئوی سایت

سئوی درون صفحه یا On Page SEO

سئوی درون صفحه به کنترل و بررسی محتویات و کدهای وب سایت می پردازد به صورت کلی می توان گفت سئوی درون صفحه مربوط به چیزی هایی می باشد که در درون وب سایت بارگذاری می شود.

سئو بیرون صفحه یا Off Page SEO

سئوی بیرون صفحه مربوط به تمامی کارهایی می شود که شما خارج از وب سایت انجام می دهید تا سایت شما رتبه بهتری به دست آورد.

سئو کلاه سفید یا  White Hat

به مجموعه تکنیک ها و استراتژی هایی که از قوانین موتورهای جستجو پیروی می کند سئو کلاه سفید گفته می شود.

سئو کلاه سیاه یا Black Hat

به مجموعه روش ها و تکنیک هایی که با هدف فریب و دستکارهای موتورهای جستجو انجام می شود سئو کلاه سیاه گفته می شود.

انتخاب بهترین شرکت سئو سایت

کسانی که قصد دارند از طریق سئو میزان مشتریان خود را افزایش دهند به این نکته توجه داشته باشند که این روش نیازمند زمان است و همینطور بهتر است برای به دست آوردن نتیجه مطلوب سایت خود را به بهترین و معتبر ترین شرکت در این حوزه بسپراید.

برای انتخاب یک شرکت خوب طراحی سایت و سئو می توانید از دوستان و آشنایان خود پرس و جو کنید یا در گوگل جستجو کنید.

پس از تهیه لیستی از بهترین شرکت های سئو و برندینگ آنلاین درباره آن ها تحقیق کرده و میزان رضایت مشتریان آن ها را بسنجید.

پس از انتخاب شرکت مورد نظر برای مشاوره به آنجا رفته درباره نحوه پشتیبانی سایت و غیره سوالات خود را بپرسید.

قیمت سئو سایت چقدر می باشد؟

تعرفه سئو سایت با توجه به وضعیت وب سایت ، کلمه کلیدی و میزان رقابت در آن حوزه و غیره تعیین می شود.

در صورتی که سئو سایت همراه با طراحی وب سایت باشد هزینه آن متفاوت می باشد. به این نکته توجه داشته باشید که صرفا به خاطر سئو سایت ارزان تر به هر شرکتی اعتماد نکرده و ابتدا درباره آن ها تحقیق کنید.

طراحی وب سایت خوب

طراحی یک وبسایت خوب ، اغلب دشوار و چالش برانگیز است. میلیاردها میلیارد وبسایت وجود دارند ، ولی تنها تعداد کمی از آن ها وبسایت های خوبی هستند. مردم ، زمان زیادی را در اینترنت صرف خرید ، سفارش آنلاین غذا ، پیدا کردن وبسایت های دانشگاهی ، خواندن مقالات از وب سایت های مختلف و کارهای دیگر می نمایند. شما می توانید با طراحی یک وبسایت بد ، روز یک کاربر را خراب کنید. وقت تغییر فرا رسیده است. اگر شما به طراحی وبسایت تمایل دارید ، یا قبلاً وب سایتی را طراحی کرده و به فکر به روز رسانی وبسایت تان هستید، این مقاله به شما کمک می کند.

چگونه یک وبسایت خوب طراحی کنیم ؟

طراحی وبسایت خوب ، از زمینه های تخصصی مختلفی منشاء می گیرد. این یک فرایند یک مرحله ای نیست و شما نمی توانید با اقدامات میانبر ، یک وبسایت خوب طراحی کنید. ما همیشه باید بر روی جنبه های کلیدی یعنی کاربردی بودن و تجربه کاربر برای طراحی وبسایت ، تمرکز کنیم.

سئوی سایت

پیمایش آسان

این یکی از مهمترین ویژگی ها یا اصلی است که باید در حین طراحی وبسایت ، مد نظر داشته و اجرا نمایید. اگر پیمایش سایت شما دشوار باشد ، هیچ چیز در وهله اول ، به آسانی در دسترس قرار نخواهد گرفت و هیچ چیز بطور یکنواخت پیش نخواهد رفت. پیمایش آسان ، شامل طراحی منوی ساده و توانایی برای حرکت در سایت ها با سرعت و به آسانی می باشد. برخی نکات برای پیمایش وب سایت آسان عبارتند از :

با استفاده از حداقل گزینه ها ، نوار پیمایش را تا حد امکان ساده نگه دارید.

گزینه های منوی کرکره ای را کاهش دهید.

قرارداد دنیای واقعی را دنبال کرده یا از زبان کاربر برای نامگذاری گزینه ها استفاده کنید. از زبان فنی استفاده نکنید.

از تعداد کلیک های زیاد در داخل وب سایت استفاده نکنید.

در خصوص اجرای نکات فوق ، از طریق بررسی برخی از بهترین وبسایت های موجود ، در خودتان انگیزه ایجاد کرده ، یاد گرفته و به خودتان آموزش دهید.

بازخورد درباره پیشرفت

بازخورد ، یک پاسخ درباره وظیفه ، فرایند یا رویداد بعد از تکمیل آن یا در طول مرحله تکمیل آن می باشد. بدانید در داخل سیستم یا وب سایت ، چه اتفاقی در حال رخ دادن است.

فرض کنید شما در حال استفاده از یک وب سایت برای انجام معاملات به صورت آنلاین هستید و زمانی می رسد که شما نمی دانید چه اتفاقی در سیستم در حال وقوع است. ناگهان پیامی در خصوص ناموفق بودن معامله دریافت می کنید. در این لحظه هیچ سرنخی در اختیار ندارید و گیج و سردرگم هستید. بهتر بود که وب سایت ، بازخورد مناسبی را درباره ناموفق بودن معامله یا خطای پشت آن مثل موضوعات اتصال اینترنت ، محدودیت موجودی در بانک یا حتی یک اشتباه فنی جزئی وبسایت ، ارائه می داد.

در واقع بازخورد درباره پیشرفت ، یک جنبه مهم طراحی بوده و اولین ابتکار قابلیت کاربرد طراحی رابط کاربر می باشد.

مقالات مرتبط

ثبت نام
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخورد درون خطی
دیدن همه سوالات
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
چاپ صفحه