سوشال مارکتینگ

سوشال مارکتینگ چیست ؟

سوشال مارکتینگ یا سوشیال مارکتینگ چیست ؟ Social Media Marketing در واقع بازاریابی رسانه های اجتماعی می باشد که امروزه بسیار شاهد آن هستیم. ( طراحی سایت )

در عصر حاضر بازرایابان پیش از رواج پیدا کردن شبکه های اجتماعی از روش های بازاریابی همچون MLM Network Marketing  استفاده می کردند که بسیار مورد سوء استفاده قرار می گرفت و هزینه های بسیار زیادی را در برداشت.

با ظهور فیسبوک یک عصر جدید در بازاریابی پیدا شد ؛ هر چند فیسبوک آغاز گر صنعت بازاریابی آنلاین نبود ؛ اما از زمانی که شروع به فعالیت بازاریابی آنلاین کرد ؛ مفهوم جدیدتری از بازاریابی رسانه های اجتماعی را به خود اختصاص داد ؛

با پیشرفت روزافزون بازاریابی آنلاین شرکت ها و پزشکان می توانند بدون صرف هزینه بسیار زیاد و فقط با ساخت یک اکانت اقدام به تبلیغات فعالیت و خدمات خود کنند ؛ سوشیال مدیا مارکتینگ علاوه بر تبلیغات و فروش بیشتر ابزاری برای به دست آوردن ترافیک و توجه به سمت طراحی سایت می باشد.

قابل ذکر است برنامه های سوشال مارکتینگ بیشتر بر ایجاد محتوا استوار است که باید در صفحات مختلف به اشتراک گذاشته شود ، هر چه میزان به اشتراک گذاری بیشتر باشد اعتبار کسب و کار شما بالاتر می رود.

 

سوشال مارکتینگ

 

سوشال مارکتینگ با ترکیب کردن ایده های بازاریابی تجاری و علوم اجتماعی ، به ابزاری تائید شده برای تاثیرگذاری بر رفتار به یک شیوه مقرون به صرفه ، تبدیل شده است.

این امر به شما در تصمیم گیری درباره موارد زیر کمک می کند.

  1. با چه افرادی کار کنیم.
  2. چه رفتاری را تحت تاثیر قرار دهیم.
  3. چگونه وارد عمل شویم.
  4. چگونه آن را ارزیابی کنیم.

سوشال مارکتینگ ، با سوشال مدیا مارکتینگ متفاوت می باشد.

  • دستاورد

سوشال مارکتینگ ، یک فرایند سیستماتیک و طراحی شده بوده و شامل شش مرحله است :

شروع – چشم انداز – توسعه – اجرا – ارزیابی – پیگیری

  • رفتار

هدف سوشال مارکتینگ ، همیشه تغییر یا حفظ چگونگی رفتار مردم ، آنچه به آن می اندیشند یا چگونگی اطلاع و آگاهی آن ها از موضوع بوده است ؛ اگر هدف شما ، تنها افزایش دادن آگاهی ، دانش یا تغییر نگرش ها می باشد ، شما در حال انجام سوشال مارکتینگ نیستید.

  • سودرسانی به مردم و جامعه

این یک ارزش – درک شده یا واقعی – به شمار می آید ، چون توسط افرادی که به وسیله مداخلات سوشال مارکتینگ مورد هدف قرار گرفته اند ، تعریف می شود ؛ مردم نباید تصور کنند که سوشال مارکتینگ مثل سازمانی است که با تلاش برای تشویق تغییرات رفتاری ، به آن ها سودرسانی می کند.

دستاورد سوشال مارکتینگ

در نظر گرفتن چهار سوال زیر به ارزش پروژه ها و خط و مشی های شما می افزاید :

  1. آیا من واقعا مخاطب هدف خود را درک می کنم و به همه چیز ، از چشم انداز او می نگرم ؟
  2. آیا آنچه را که دوست دارم مخاطب هدف من انجام دهد ، به طور شفاف مشخص کرده ام ؟
  3. آیا برای مخاطب هدف من ، سود حاصل از آنچه مایلم مخاطب هدفم انجام دهد ، به هزینه ها و موانع موجود ، می چربد ؟
  4. آیا من ترکیبی از فعالیت ها را به منظور تشویق مردم برای رسیدن به عملکرد مطلوب ، مورد استفاده قرار می دهم ؟

سوشال مارکتینگ

سوشال مارکتینگ چگونه می تواند به ما کمک کند ؟

  • سیاست : سوشال مارکتینگ ، به تضمین مبتنی بودن سیاست بر پایه درک زندگی مردم ، منطقی و قابل دستیابی ساختن اهداف سیاست ، کمک می کند.
  • استراتژی : سوشال مارکتینگ ، شما را قادر می سازد تا منابع خود را به شکلی مقرون به صرفه مورد هدف قرار داده و مداخلاتی را که بهترین تاثیر را در طول زمان بر جای می گذارند ، انتخاب کنید.
  • اجرا و تحویل : سوشال مارکتینگ شما را قادر به توسعه محصولات ، خدمات و ارتباطاتی می نماید که متناسب با نیازها و انگیزه های مردم می باشد.

مزایای سوشال مارکتینگ به شرح ذیل می باشد :

  1. ابزارهای مورد نیاز برای سوشال مارکتینگ ، در دسترس همگان است ؛ به همین علت تکرار نام تجاری شما باعث افزایش مشتریان شما می شود.
  2. این روش تبلیغات ارزان بوده و افراد ناآگاهانه به تبلیغ نام تجاری شما می پردازند.
  3. یکی دیگر از مزایای سوشال مارکتینگ ، تاثیر آن در سئوی سایت و به دست آوردن رتبه بهتر در موتورهای جستجو می باشد.

بهترین شبکه های اجتماعی برای سوشال مارکتینگ کدام است ؟

  • فیسبوک
  • گوگل پلاس
  • توییتر
  • Pinterest
  • لینکدین
  • اینستاگرام
  • تلگرام

 

روش های جذب کاربر در سوشال مارکتینگ به شرح ذیل می باشد :

  1. برای کاربران صفحه خود سوالاتی را طرح کنید که باعث تفکر آن ها شود ، البته نه سوال های بسیار دشوار ، سوال ها باید به گونه ای مطرح شود که باعث فعالیت کاربران برای گذاشتن کامنت و لایک بیشتر می شود ، این تکنیک ساده ترین را برای بازاریابی اینترنتی می باشد.
  2. سعی کنید در پست های خود مطالب جذاب و مفید بگذارید ؛ چرا که کاربران با مشاهده مطالب و پست های جالب مجدد به صفحه شما باز می گردند.
  3. آدرس وب سایت خود را حتما در قسمتی از عکس قرار دهید.
  4. محتواهای مناسب را در زمان های مناسب در صفحه خود قرار دهید.
  5. با رعایت همین نکات ریز و ساده می توانید کسب و کار خود را گسترش داده و مشتریان زیادی را به دست آورید.

سوشال مارکتینگ

عوامل موفقیت در سوشیال مارکتینگ

  • به این نکته مهم در تبلیغات آنلاین توجه کنید که هر نوع بازاریابی نیازمند استراتژی خاصی است و هر بازاریابی لزوما به موفقیت نمی رسد.
  • برای موفقیت در این حیطه ، باید نکاتی را بدانید و با رعایت آن ها بتوانید.
  • از متن تا رسانه یا مدیا حرکت کنید ، طبق بررسی های انجام شده اکثر کاربران بیشتر از اینکه به متن توجه کنند به مدیا اهمیت می دهند.
  • مقالات در شبکه های اجتماعی جایگاهی ندارند ؛ در عوض فیلم ، عکس و اینفوگرافیک های و غیره در میان کاربران محبوبیت بیشتری دارند.
  • حتما به ساعتی که مطالب خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارید ، دقت کنید ؛ چرا که حدود 30 درصد بازده فعالیت تان را افزایش می دهد.
  • حتما به این این نکته مهم توجه کنید که آپدیت باشد و اطلاعات سوخته در اختیار مردم قرار ندهید.
  • آپدیت بودن در شبکه های اجتماعی بسیار مهم می باشد ؛ چرا که کاربر یک بار به صفحه شما مراجعه می کنند و در صورتی که صفحه جذابی داشته باشید می توانید او را جذب کنید.
  • اما امروزه در صورتی که در زمینه شبکه های اجتماعی سر رشته ای ندارید ، بهتر است این کار را به متخصصان آشنا با این کار بسپارید یا از آن ها کمک بگیرید.

مقالات مرتبط

ثبت نام
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخورد درون خطی
دیدن همه سوالات
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
چاپ صفحه