شبکه های اجتماعی و سئو

درباره شبکه های اجتماعی و سئو

در مقالات قبل درباره سئو و بهینه سازی وب سایت صحبت کردیم ؛ در این مقاله می خواهیم درباره شبکه های اجتماعی و سئو صحبت کنیم. همانطور که می دانید امروزه شبکه های اجتماعی تاثیر بسزایی بر روی جنبه های زندگی افراد گذاشته است که یکی از آن ها سئو می باشد، به همین علت است که موتورهای جستجو امتیاز ویژه ای را در سئو به شبکه های اجتماعی اختصاص داده است.

شبکه های اجتماعی و سئو

رابطه بین بازاریابی سوشال مدیا و سئو می تواند گیج کننده باشد. آیا سیگنال های سوشال مدیا بر روی رنکینگ سرچ ، اثر می گذارد ؟ آیا تیم سوشال مدیا باید در سئو درگیر شوند ؟

در اینجا ، ما برآنیم تا این فضا را بطور کامل شفاف سازی کرده و شرح دهیم که چگونه سوشال مدیا و سئو می توانند با یکدیگر کار کرده و از هم سود ببرند.

سوشال مدیا می تواند بازدیدها و درگیر شدن در پیج را به جریان درآورد :

سوشال مدیا ، آسان ترین و موثرترین روش برای بیرون راندن محتوای مبتنی بر سئوی شما باشد و می توانند بر روی سرعت برگشت شما و زمان درگیر بودن در سایت ، تاثیر گذار باشد. اگر محتوای شما خوب باشد و مردم به خواندن آن علاقه نشان بدهند ، این معیار تعلق خاطر و درگیر شدن ، برای موتورهای جستجو ، ارزشمند خواهد بود.

همچنین سوشال مدیا می تواند از وب سایت های تاثیرگذار ، به سمت لینک های با کیفیت و معتبر ، هدایت شود.

عوامل تاثیرگذار ، از سوشال مدیا ، به اندازه هر کس دیگری ، استفاده می کند. وقتی محتوای شما در کانال های مشابه وارد می شود ، این شانس وجود دارد که آن ها ، آن را ببینند و از وب سایت ها یا بلاگ های خودشان ، با آن ها لینک شوند.

دستیابی به این نوع ساخت لینک با ارزش از بازاریابی تاثیرگذار ، بدون سوشال مدیا ، می تواند دشوار باشد.

سوشال مدیا می تواند یک بارومتر ارزشمند باشد.

وقتی پست های شما بالا رفته و به جریان در می آید ، شما باید معیارهای تعلق خاطر و درگیر شدن ( مثلاً تعداد لایک ها ، به اشتراک گذاری ها و کامنت ها در هر پست ) را مد نظر قرار دهید.

بدین ترتیب می توان برآورد کرد که کدام موضوعات و فرمت های محتوایی ، مورد علاقه مخاطبین شما بوده و کدامیک از آن ها ، هدر دادن وقت است.

  • کلیک ها : پست های سوشال مدیا که ترافیک را در سایت شما ایجاد می کند ، گاهی دچار تغییر می شود. شما می دانید محتوایی که به سوشال پست کرده اید ، با مخاطبتان حرف می زند. در پایان ماه ، توئیت ها و پست هایی را که بیشترین کلیک را داشته ، مرور کنید و به دنبال موضوعات رایج بگردید.
  • اشتراک گذاری ها : محتوایی که  به اشتراک گذاری را بدست می آورد ، نشان می دهد که مخاطب شما مایل است آن محتوا را به بخشی از برند شخصی خود تبدیل کند. ببینید چه نوع محتواهایی در قالب چه موضوعات و پلتفرم هایی ، به اشتراک گذاری های ارگانیک را بدست می آورند. سپس کارهای بیشتری از این دست را خلق کنید.

سوشال مدیا می تواند یک ابزار سرچ مقصود کاربر شگفت انگیز باشد.

کلمات کلیدی ، امروزه بدون درک کامل مقصود و منظور کاربر در انتخاب آن کلمه کلیدی ، کاملاً بدرد نخور می باشند.

اگر کسی مثلاً ” خودکارسازی بازایابی ” را سرچ کند ، آیا این بدان معناست که می خواهد معنی آن را بداند یا می خواهد یک نرم افزار بخرد ؟ گوگل ، ارائه بهترین نتایج را برای هر سرچ ، مورد هدف قرار می دهد و این بدان معناست که  آن ها بر روی درک مقصود کاربر ، سرمایه گذاری زیادی کرده اند.

محتوایی را خلق کنید که به خوبی رتبه بندی شود و این بدان معناست که بازاریاب باید به خوبی آن را درک کند.

روش های مختلفی برای گوش کردن به مخاطب ، برای درک سوالات آن ها ، عبارات مورد استفاده آن ها و تصورات غلط یا مشکلاتی که دارند ، وجود دارد.

یک روش ، از طریق گوش کردن اجتماعی ، انجام پذیر است. شما باید گزارشاتی را در خصوص گفتگوهایی که مخاطب شما درباره تجارت ، محصولات ، برند و سوشال مدیای شما دارد ، دریافت کنید.

این نگرش ها می تواند یک استراتژی بازاریابی محتوا را به جریان درآورد که مستقیماً با نیازهای بازار هدف شما ، که دقیقاً نوع محتوایی است که موتورهای جستجو ، عاشق انتقال دادن آن هستند ، صحبت می کنید.

سوشال مدیا

گوگل پلاس و توئیتر پست ، گاهی در نتایج سرچ نمایان می شوند.

ابهاماتی درباره این موضوع که آیا پست های گوگل پلاس در نتایج سرچ نمایان می شوند یا خیر ، وجود دارد ، ولی معمولاً این اتفاق نمی افتد.

وقتی یک پلتفرم راه اندازی می شود ، برخی فعالیت های ارتباطات گوگل پلاس ، مثل مرورها و پست های گوگل پلاس ، در نتایج سرچ مرتبط در زمان لاگین شدن کاربر در گوگل ، نشان داده می شود.

اخیراً پست های گوگل پلاس ، در بخش اخبار گوگل در صفحه اول ، برای برخی عبارات خاص ، نشان داده می شوند ، ولی این اتفاق بندرت پیش می آید.

حال ممکن است در ذهن برخی از شما این سوال ایجاد شود که کدام شبکه های اجتماعی تاثیر بسزایی در سئو سایت دارد ؟

شبکه های اجتماعی و سئو

 

بهترین شبکه های اجتماعی و سئو

  • توییتر

توییتتر یکی از قوی ترین و تاثیر گذارترین شبکه های اجتماعی می باشد که در آن می توان متن های کوتاه تا 140 کارکتر را به اشتراک گذاشت در سال 2015 با تغییراتی که در گوگل و تویتتر ایجاد شد باعث شد بک لینک های این شبکه ارزش زیادی پیدا کند.

بنابراین بهتر است بدانید هر چه تعداد توییت های ارسالی بین کاربران مختلف افزایش یابد و لینک دهی به سایت نیز بیشتر شود باعث به دست آوردن رتبه بهتر وب سایت شما می شود.

  • فیسبوک

این شبکه اجتماعی یکی از قدیم ترین و پرکاربر ترین شبکه های اجتماعی است، این شبکه اجتماعی شاید بر روی ترافیک ایجاد شده بر روی سایت تاثیر زیادی نداشته باشد اما جزء بهترین گزینه ها برای ایجاد سیگنال بر روی وب سایت است. تعداد لایک ها ، به اشتراک گذاشتن مطالب و کامنت ها می تواند بر روی سئو تاثیر گذار باشد.

  • گوگل پلاس

این شبکه اجتماعی متعلق به گوگل می باشد که مانند فیسبوک و تویتتر نتوانسته موفق باشد، اما تاثیر بسزایی بر روی سئو سایت دارد. این شبکه اجتماعی نیز مانند تویتتر عمل کرده و هر چه تعداد لایک ها و کامنت ها و به اشتراک گذاری مطالب بیشتر باشد باعث به دست آوردن امتیاز و رتبه بهتر در گوگل می شود.

  • اینستاگرام

این شبکه اجتماعی جزء پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی محسوب می شود که تاثیر بسیار زیادی در سئو و بینه سازی وب سایت دارد، در این شبکه اجتماعی میلیون ها عکس در روز به اشتراک گذاشته می شود و از آن جا که عکس در سئو تاثیر زیادی دارد با به اشتراک گذاشتن آن می توانید میزان بازدید از وب سایت را افزایش دهید.

  • لینکدین

این شبکه اجتماعی به عنوان شبکه اجتماعی معرفی شرکت ها و مشاغل فعالیت می کند، شما با عضویت در این شبکه اجتماعی می توانید اطلاعات لازم از کسب و کار خود را در اختیار کاربران آن بگذارید.

  • آپارات و یوتیوب

این دو شبکه اجتماعی در واقع سرویس به اشتراک گذاشتن  ویدیو می باشد که بهترین تاثیر را در سئو می گذارد، شما با ایجاد این شبکه های اجتماعی و بارگذاری ویدیو های مفید می توانید رتبه سایت خود را بهبود ببخشید.

چگونه شبکه های اجتماعی ، سئو را تحت تاثیر قرار می دهند ؟

بازاریابان از دیرباز ، در این خصوص که آیا سوشال مدیا مستقیماً بر روی سئو اثر می گذارد یا خیر، بحث کرده اند. به طورخلاصه ، سوشال مدیا ، سیگنال ها مثل فالوورها ، ری توئیت ها و لایک ها را می تواند به راحتی دستکاری نموده و تحت تاثیر قرار دهد. این امر باعث می شود که سایت های کم ارزش تر ، رنکینگ بالاتری بدست آورند. بعلاوه ، تولید سریع پست ها و تغییرات در پروفایل ها در سوشال مدیا ، سریعتر از آن است که گوگل بتواند همگام با آن حرکت کند.

نقش شبکه های اجتماعی در سئو چیست ؟

هرچند سوشال مدیا ، نمی تواند مستقیماً رنکینگ سئو را تحت تاثیر قرار دهد ، ولی می تواند بر روی فاکتورهای موثر در رنکینگ شما ، اثر بگذارد. سوشال مدیا قادر است ، ترافیک در سایت شما را به جریان درآورد. اگر شما لینک ها را در پیج خود ، در پروفایل های سوشال مدیا به اشتراک بگذارید ، می توانید ترافیک بیشتری را در پیج خود ، به جریان درآورید.

شبکه های اجتماعی و سئو ، به محتوا نیز کمک می کند. خلق محتوا ، یکی از با ارزش ترین روش ها ، برای افزایش رنکینگ سئوی شما می باشد. وقتی شما محتوا خلق می کنید ، اطلاعات ارزشمندی برای مخاطب خود فراهم می آورید. این کار به صورت بلاگ ها، ای بوک ها ، ویدیوها و اینفوگرافیک ها ، ارائه می شود. بازاریابی محتوا ، شامل به اشتراک گذاشتن اطلاعات ارزشمند با مخاطبی است ، که شما در جستجویش هستید.

وقتی لیدها محتوای شما را پیدا می کنند ، زمانی را صرف خواندن آن می نمایند. هر قدر زمان صرف شده در پیج شما بیشتر باشد ، سیگنالی برای گوگل ارسال می شود ، که پیج شما ارزشمند است. این عمل به یافته شدن اطلاعات ارزشمند شما توسط لیدهای بیشتر ، کمک کرده و پیج شما را در رنک بالاتری ، قرار می دهد.
بیشتر افراد ، اساساً محتوای شما را می یابند ؛ ولی شما می توانید از سوشال مدیا برای کمک به کشف محتوایتان توسط افراد بیشتر ، استفاده کنید.

شبکه های اجتماعی و سئوی محتوا

شبکه های اجتماعی شما را قادر می سازد ، تا محتوای ارزشمند را با فالوورهای خود به اشتراک بگذارید. شما می دانید که فالوورهای شما ، به تجارت شما علاقمند هستند ؛ بنابراین تولید محتوای مرتبط ، به درگیر کردن آن ها در محتوای شما ، کمک خواهد کرد.

این فرایند همچنین فرصتی را برای شما ، جهت گسترش بیشتر محتوا ، خلق می کند. فالوورهای شما می توانند ، محتوای شما را با دیگران به اشتراک گذاشته و فرصتی را برای دیده شدن محتوای شما ، توسط لیدهای جدید ، فراهم می آروند.

این اکسپوژر برند بیشتری را به وجود آورده و لیدهای بیشتری را ، به پیج شما جذب می کند. افزایش ترافیک در سایت شما ، به این معنی است که افراد بیشتری در حال خواندن محتوای شما هستند ، و همین امر ، رنکینگ سئوی شما را بهبود می دهد.

بهترین سایت های سوشال برای سئو

سایت های سوشال بسیاری وجود دارند ، که می توانید از میان آن ها انتخاب کنید ، ولی کدامیک به شما در سئو کمک می کنند ؟

سه سایت سوشال ، که بهترین نتیجه را بدست می دهند ، عبارتند از :

فیس بوک

فیس بوک ، یکی از بهترین سایت ها برای به اشتراک گذاشتن محتوا می باشد. این سایت سوشال ، پست کردن و به اشتراک گذاشتن محتوا ، با فالوورهای شما را آسان می کند. فیس بوک به شما این امکان را می دهد ، تا لینک ها را در بلاگ ها ، ویدیوها و اینفوگرافیک ها ، به اشتراک بگذارید.

بهتر از همه اینکه ، گوگل می تواند لینک های شما در فیس بوک را کراول کند. این بدان معنی است که اگر شما در فیس بوک برای محتوا لینک کنید ، گوگل درباره آن تحقیق کرده و آن را ایندکس می کند. این امر خصوصاً زمانی که لینک ، در چندین پیج به اشتراک گذاشته شود ، مفید خواهد بود.

این سایت سوشال به شما اجازه می دهد ، تا محتوا را مستقیماً با فالوورهای خود به اشتراک بگذارید. این کار یک روش فوق العاده ، برای به جریان درآوردن ترافیک سوشال مدیا ، در وب سایت شما می باشد.

توییتر

توییتر یک سایت سوشال مدیای عالی ، برای به اشتراک گذاشتن محتوا می باشد. شما می توانید عکس ها ، ویدیوها و لینک های محتوا با فالوورهای خود را ، به اشتراک بگذارید.

هرچند پیج های توییتر ، را نمی توان مثل فیس بوک کراول کرد ؛ ولی در عوض دارای یک ویژگی منحصربفرد دیگر می باشد. استفاده از هشتگ ها در توییتر ، شایع تر می باشد. هر چند شما می توانید از هشتگ ها در فیس بوک هم استفاده کنید ، ولی آن ها عمدتاً در توییتر و اینستاگرام استفاده می شوند.

هشتگ ها ، کلمات کلیدی برای محتوای شما می باشند. اگر افراد ، سرچ را با استفاده از این کلمات انجام دهند ، آن ها با هشتگ شما مواجه شده و محتوای شما را می یابند. این کار یک روش فوق العاده برای کمک به کشف برند تان ، توسط افراد بیشتر و بازدید از سایت شما می باشد.

یوتیوب

شهرت یوتیوب در سال های اخیر ، به شکل قابل ملاحظه ای ، صعود کرده است. محتوای ویدیو برای مخاطب شما ارزشمندتر می شود. مخاطب شما می خواهد ویدیوهای شما را ، جهت کسب اطلاعاتی که برایش ارزشمند است ، تماشا کند.

ویدیوها ابزار ارزشمندی ، برای سرعت بخشیدن به ترافیک ارگانیک هستند. با اضافه کردن ویدیوها به سایت خود ، می توانید لیدها را برای مدت طولانی تری ، درگیر نگه دارید. درگیر بودن طولانی تر ، یک سیگنال مثبت را به گوگل می فرستد ، و سایت شما را برای رسیدن به لیدهای ارزشمندتر ، در رنک بالاتری قرار می دهد.

شبکه های اجتماعی و سئو

نکاتی برای استفاده از سوشال مدیا جهت تقویت سئو

شبکه های اجتماعی و سئو می تواند به شما ، در ایجاد ترافیک بیشتر در سایت تان کمک کند. شما می توانید لیدهای بیشتری را با محتوای خود درگیر کنید ، و این امر به شما در بهبود رنکینگ سئو تان کمک می کند. در اینجا 7 نکته ، برای کمک به شما در استفاده همزمان سوشال مدیا و سئو ، آمده است.

به اشتراک گذاشتن محتوا

اگر می خواهید از سوشال مدیا ، برای تقویت سئوی خود استفاده کنید ، باید محتوا را در کانال های سوشال خود به اشتراک بگذارید. محتوا ، بهترین روش برای جذب لیدها به سایت شما می باشد.

وقتی محتوا خلق می کنید ، روی کیفیت و کمیت تمرکز کنید. محتوای شما باید برای مخاطب ، ارزشمند باشد ؛ در غیر این صورت به آن علاقمند نخواهند شد. پست کردن حجم زیادی از محتوا ، مخاطب را در پیج شما درگیر نمی کند.

محتوای شما باید تازه و اصلی باشد. این کار باعث می شود که مخاطب ، به پیج سوشال مدیای شما بازگردد. اگر شما مرتباً یک نوع محتوا را پست کنید ، مخاطب خسته می شود.

فالوورهای خود را پرورش دهید

اگر می خواهید به کمپین سئوی خود کمک کنید ، با بهبود دادن حضور سوشال مدیای خو د، کار را شروع کنید. یک روش فوق العاده برای کمک به پروفایل های سوشال مدیا ، پرورش دادن فالوورهایتان می باشد. اگر فالوورهای بیشتری در پیج های سوشال تان داشته باشید ، فرصتی را برای بازدید محتوای خود توسط افراد بیشتر ، خلق می کنید.

با مخاطب خود ارتباط برقرار کنید

سوشال مدیا یکی از معدود مکان هایی است ، که شما ارتباط مستقیم با مخاطب خود دارید. ارتباط گرفتن با مخاطب برای یافتن شهرت خوب در تجارتتان ، الزامی می باشد.

اگر با مخاطب خود ارتباط برقرار کنید ، یک رابطه شخصی با آن ها ایجاد می نمایید. بنابراین آن ها احساس ارتباط بیشتری با تجارت شما می کنند.

خواسته های مخاطب خود را کشف کنید

وقتی محتوا را در سوشال مدیا پست می کنید ، روی مخاطب خود تمرکز کنید. آیا آن ها در محتوای شما درگیر می شوند ، یا آن را نادیده می گیرند ؟
رفتار مخاطب به شما می گوید ، که چه نوع محتوایی را باید تولید کنید. شما متوجه می شوید که برخی محتواها ، برای مخاطب تان جذاب نیست ، ولی برخی دیگر ، علائق زیادی را به خود جلب می کند. نظارت بر رفتار مخاطب ، برای یافتن محتوایی که علاقه بیشتری را به خود جلب می کند ، حائز اهمیت است.

درگیری در مخاطب خود را افزایش دهید

هرچند گوگل ، رفتارهای سوشال مدیا را در سئو مد نظر قرار نمی دهد ؛ ولی شما می توانید درگیر شدن افراد بیشتر برای تعامل با محتوای تان را ، در پیج های خود افزایش دهید. وقتی محتوا را در سایت های سوشال مدیای خود پست می کنید ، بر روی جذب کردن و درگیر کردن مخاطبین خود ، تمرکز کنید.

آگاهی از برند خود را ایجاد کنید

آگاهی از برند برای کسب تغییرات در طول مسیر ، الزامی است. وقتی لیدها با برند شما آشنا باشند ، تجارت شما را در میان رقبای دیگر ، انتخاب می کنند. بازاریابی سوشال مدیا ، یک فرصت عالی برای ایجاد شناخت برند می باشد.

از هشتگ ها استفاده کنید

هشتگ ها، المان های بزرگی در سوشال مدیا هستند. آن ها به ایجاد ترافیک علاقمندی ، در پیج های سوشال مدیای شما کمک می کنند. با استفاده از هشتگ ها ، شما لیدهای علاقمند به محتوای خود را به حرکت در می آورید.

مقالات مرتبط

ثبت نام
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخورد درون خطی
دیدن همه سوالات
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
چاپ صفحه